Hogyan nézhetem meg egy másik évfolyam órarendjét? Egyetem!!!!

Az egyetemen az órarend általában nemhogy évfolyamonként hanem személyenként eltér.
Egyébként neptun -> tárgyfelvétel
És ott minden tárgyat amit a szakon hirdettek meg tudod nézni hol van meg mikor (már ha felvitték a neptunba), azt is látod kik vették fel. Ha mintaterv szerinti órarendre vagy kíváncsi, a mintaterv szerinti tárgyakat egyenként végig kell nézni.

Van olyan is, mikor ugymond kész órarend van, bár azt inkább levelezős hallgatóknál hallottam, ha meg ugye valamilyen tárgyról lemaradsz azt intezed külön valahogy.
De Kérdező, neked is rendes tárgyfelvétel volt nem?? Vagy esetleg tankörös vagy még (az is ugye ilyen kész órarend, csak fel kell venni, de meg van mondva, hogy hova veheted fel)??
A felsőbb évfolyamomon már nincs ilyen. Össze vissza van. Esetleg a konkrét személytől tudod megkérdezni az órarendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!