SOS! Hol tudnám megvenni Villányi Attila Kémia a kétszintű éretségire könyvét és feladatgyűjteményét?
Figyelt kérdés
Kéne faktra, de sehol nem találom, mindenhol csak előjegyezni lehet.2010. szept. 3. 17:50
1/5 A kérdező kommentje:
senki?:S Legalább egy boltot Pesten! Valaki csak tudja, elég sok helyen használják ha jól tudom.
2010. szept. 3. 21:22
2/5 anonim válasza:
úgy emlékszem, mintha az egyik pesti Libriben (Astoria) láttam vna, de mindenképpen hívd fel őket, h van-e, mielőtt elindulnál! Amúgy anno én is úgy vettem, h hozattam egy kisebb könyvesboltba és már másnapra hoztak.
3/5 anonim válasza:
bocs, nem Libri, hanem:
Alexandra Könyvesház
1075 Budapest, Károly körút 3/C
Tel: 1/479-7070
Fax: 1/479-7079
Nyitva: H-P: 9-21, Szo-V: 10-20
4/5 anonim válasza:
Én láttam valamelyik nap tankönyvesboltban. Bár én egri vagyok, és nem sokat járok Pestre, de biztos vannak ott is ilyen boltok ahol csak tankönyveket árulnak.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) keddre valahogy ösze kéne szednem. majd szétnézek, remélem, meg lesz.
2010. szept. 3. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!