Elképzelhető, hogy idén lesz online oktatás?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 19:45
11/17 anonim válasza:
A 12 év felettieknél biztos hogy NEM lesz, tanároknak kötelező, 12 év felettiek pedig olthatóak...
1-6 osztályban lehetséges, ha az intézményben sok az igazolt fertőzött.
Erről már szeptemberben nyilatkozott az emberi erőforrások minisztériuma.
CSAK! akkor várható távoktatás, ha lakhely elhagyási korlátozást is bevezetnek, mert olyan vírus variáns jelent meg - terjed ami ellen nem véd a jelenleg használt oltások.
12/17 anonim válasza:
Úgy gondolom nem lesz, hiszen az oltás a diákoknak is elérhető, a tanároknak meg nem hiába lesz kötelező is.
Ezek miatt nem lesz, szerintem.
13/17 anonim válasza:
Napi 100 halottnál? Elképzelni? Vess követ rám, én el tudom.
14/17 anonim válasza:
Az egészségügyön fog múlni. Ha nagy teher lesz rajta. Márpedig az lesz, hati 1500+ beteg, akkoor mikulásra 10ezren lesznek korházba ami már nagyon sok, és intézkedni kell valamit.
15/17 anonim válasza:
Nem a betegszámoktól függ. Aki ezt elhiszi, az még mindig naív a kormányzatot illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!