Milyen szakot végezzek egy mérnökinformatika alapképzés mellett?
Figyelt kérdés
Jelenleg elsőéves vagyok, gondolkodom azon, hogy jövőtől vagy harmadévtől elkezdenék egy gazdálkodási és menedzsment vagy pénzügy és számvitel alapszakot a mérnökinfó mellé. Szerintetek van értelme? Még nem tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, de amit tudni kell rólam, hogy szeretek emberekkel együtt dolgozni és vezetőegyéniség vagyok.
Vagy több értelme lenne az alapképzés után egy gazdasági msc-t elvégezni? Erre is lenne lehetőség? Vagy két bsc diplomával tudnék már valamit kezdeni?
2021. okt. 30. 20:07
2/6 anonim válasza:
Szerintem egy pályaválasztási tanácsadót vagy pszichológust keress, és határozd el, hogy mit akarsz magaddal kezdeni a végén, mert ettől függ a válasz. Egy mérnökinfó papír bőven elég, azt kell tudnod, hogy mit akarsz vele kezdeni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem örülj, ha az infót elvégzed. És ha esetleg elvégzed, akkor próbáld meg minél jobb eredménnyel. Mondjuk tdk, prog versenyek, szakmai angol. Többet ér egy valamiből profi szintűnek lenni, mint több dologba belekapni.
4/6 anonim válasza:
:DDD Először éld túl az első évet, utána meglátjuk akarod-e még ezt a tervet erőltetni...
5/6 anonim válasza:
Elsőnek tanulj meg helyesen írni.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkoznod, hogy átmész gazdinfóra, ha érdekel a gazdasági vonal is. Ugyanakkor nem teljes annak a szaknak a lefedettsége sem informatikából, sem a gazdasági vonalból, viszont ha szeretnél a kettőből ötvözni valamit, és jobban is élveznéd, akkor egy jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!