Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tele van az 1....

Mit tegyek ha tele van az 1. szemeszteri órarendem és emiatt nem tudok felvenni egy kötelező tárgyat?

Figyelt kérdés
Az informatikát nem tudom felvenni mert meg van telve az összes olyan óra amikor jó lenne ill az csoportok is meg vannak telve.. és ez a tárgy 4 kreditet ér az emberi erőforrások szakon. Jövőre újra fel kell vennem ezt a tárgyat és nem vehetek fel új tárgyakat ha ezt nem telejésítem??
2010. szept. 2. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
TO-nál kérd meg, hogy engedélyezzék. Van valami ilyen kérvény, de :D nem tudom már a hivatalos megnevezést.
2010. szept. 3. 03:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha bővítenek férőhelyet (néhol szoktak) akkor vedd fel valami kevésbé érdekesen hangzó előadással egyidőben, és ne járj az előadásra (vagy ha ez is előadás, döntsd el, melyik fontosabb).
2010. szept. 3. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!