Milyen az állatorvosi egyetem kollégiuma, a Marek József Kollégium?
Néztem róla képeket neten, de nekem nem nagyon szimpatikusak a szobák, kicsit lepukkantnak, régiesnek tűnnek. Az lenne a kérdésem, hogy minden szoba ugyanúgy néz ki, mint a neten található képeken, vagy vannak jobbak is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem tudom milyen képeket láttál, de igen, kis variancia van a szobák között.
3 ágy, 1 asztal, ágyak felett polcok, erkély van, hűtő, vizes blokk (wc, zuhanyzó, mosdó). A konyha 1 vagy talán 2 van szintenként, tanulószoba is.
Lehet kicsit "lepukkant" de 11.000/hó szerintem nagyon jó, főleg, hogy saját fürdő van minden szobához.
Iszonyat meleg van, tehát amiatt ne aggódj, hogy az épületen át fog fújni a szél.
Akik azt írják, hogy lepukkant nem voltak még más egyetem kollégiumában. :D
Minden szobában van saját zuhanyzó (kád) és wc. Van kollégium, ahol szintenként egy van. Hűtő általában minden szobában van, de igaz, hogy mindenkinek a sajátja (viszont előző lakóktól mindig jó áron lehet megvenni a szobában lévő hűtőt).
Festéssel nem tudom mi a baj, elég sok szobában meg szoktam fordulni, és mindenhol szépen ki van festve. Az épületen belül van ahol tényleg kopik, de azok nem a szobák.
A bulizós réssze nem tudok vitatkozni, tényleg zajlik az élet, de tudsz az a kollégium egy oldalán van, tudsz kérni csendes oldalon is szobát.
Igen, lehet úgy kérni hogy csendesebb szobába kerül. Általában a bejárat felőli oldalra rakják a csendesebbeket.
Nyilván régi, viszont a saját fürdőszoba fürdőkáddal óriási kincs. Plusz nem olyan szigorú koli, pl. engedik hogy állatot tarts,és a közösség is elég jó.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet hogy szobánként csak 1 íróasztal van 3 főre? A használata hogy megoldható? Felváltva használjátok? Vagy valaki a tanuló szobába (úgy halottam van ilyen) megy tanulni? Esetleg lehet venni még egyet, csak egy kicsit. Van erre hely, illetve ez megengedett?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!