Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dietetikus szeretnék lenni!...

Dietetikus szeretnék lenni! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

OKJ-s képzésen szeretnék dietetikus szakmát tanulni.

van itt valaki,aki tud tapsztalatokat mondani?

mennyit keres kb.?

köszönöm!

2010. szept. 2. 16:52
 1/7 A kérdező kommentje:
még annyi,hogy közgazdasági szakközépbe járok,mert ez a szakterület is érdekel,ha a dietetikus nem jön össze.
2010. szept. 2. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Rz tudtommal BSC szakon van a SOTÉN pl. A Vas utcai épületben nem tudom melyik karon... OKJ-n nem lehet tanulni asszemm..
2010. szept. 4. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van, ez nem okj. Orvosi egyetem (Pécs, Budapest) Egészségtudományi karán van, 4 éves képzés. Ha kórházban helyezkedik el, akkor nem keres sokat, hiszen a fizetésüket nézve az orvosok se.
2010. szept. 4. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott mi a neve:D Sote étk. se-etk.hu
2010. szept. 4. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

én találtam több olyan helyet is ,ahol OKJ-n oktatják.

2010. szept. 4. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Linkeld már be ide őket, addig nem hiszem el. 4 év főiskola nem helyettesíthető okj-vel. Az élelmezésvezetőt ne keverd ide.
2010. szept. 4. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:

ohh akkor ezt én értettem félre:(

csak egyetem...akkor ez nem fog összejönni sajnos:(((

2010. szept. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!