Dietetikus szeretnék lenni! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
OKJ-s képzésen szeretnék dietetikus szakmát tanulni.
van itt valaki,aki tud tapsztalatokat mondani?
mennyit keres kb.?
köszönöm!
2010. szept. 2. 16:52
1/7 A kérdező kommentje:
még annyi,hogy közgazdasági szakközépbe járok,mert ez a szakterület is érdekel,ha a dietetikus nem jön össze.
2010. szept. 2. 16:54
2/7 anonim válasza:
Rz tudtommal BSC szakon van a SOTÉN pl. A Vas utcai épületben nem tudom melyik karon... OKJ-n nem lehet tanulni asszemm..
3/7 anonim válasza:
Így van, ez nem okj. Orvosi egyetem (Pécs, Budapest) Egészségtudományi karán van, 4 éves képzés. Ha kórházban helyezkedik el, akkor nem keres sokat, hiszen a fizetésüket nézve az orvosok se.
4/7 anonim válasza:
Eszembe jutott mi a neve:D Sote étk. se-etk.hu
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
én találtam több olyan helyet is ,ahol OKJ-n oktatják.
2010. szept. 4. 19:29
6/7 anonim válasza:
Linkeld már be ide őket, addig nem hiszem el. 4 év főiskola nem helyettesíthető okj-vel. Az élelmezésvezetőt ne keverd ide.
7/7 A kérdező kommentje:
ohh akkor ezt én értettem félre:(
csak egyetem...akkor ez nem fog összejönni sajnos:(((
2010. szept. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!