Lekésett szakdoga témaleadás?
Sajnos információ hiánya miatt, és az oktatókkal való kommunikáció lassúsága miatt sajnos lekéstem a szakdogám neptunos témabejelentő határidejét. ( már tudom azóta, hogy sokkal hamarabb kellett volna, de senki nem mondott az egyetemen egy szót sem erről, csak már 2 héten belül, levelezőn be sem kell járni, szóval el sem tudtam infomorzsákat csípni).
Valaki tudja, hogy megy ez az Elte Btk-n, van valamilyen késedelmes kérvény vagy bármi? Vagy bukta és csúszás? Sajna semmilyen használható infót nem találok erről.

Nekik nyilvan nem arra hivatkozom majd, de igazán feltehették volna neptun hírek közé, vagy a fb csopikba hamarabb is, azt jobban követi az ember. Sajna jobban követelik a jelenlétet és a felesleges hülyeségeket, mint az információ átadását, ami a melós levelezősöknek merész. Ha a tanszékes sem ír vissza a mailekre hetek óta, nem tudom mennyire hű' de elfoglalt lehet akkor:)
Köszönöm a válaszokat btw!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!