SZTE beíratkozás!? Segíts!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pótfelvételiztem, és nem küldtek még lapot a beíratkozásról, nekünk is pénteken lesz mint a rendesen felvetteknek??
Akik még nemkaptak regisztrációs lapot micsináljanak?:D Azonkívül hogy lerágják a körmüket?
Mit kell magammal vinnem??
2010. szept. 1. 22:37
1/5 anonim válasza:
Hello :) Látom sokáig nem írtak, semmi extra nem kell, személyi, nyelvvizsga, ha jól emlékszem, de régen volt... :) Nah jó, 3 éve, de extrára nem emlékszem! :)
2/5 anonim válasza:
Felhívod a TO-t és megkérdezed. De vszínűleg igen, ugyanakkor lesz, mint a többieknek.
Kell vinni személyes iratokat, minden olyan dolgot, amiből pontot számoltak (érettségi, nyelvvizsgák, bizonyítvány, hátrányos helyzetet igazoló doku stb).
De ezt is meg tudod kérdezni telefonon.
3/5 anonim válasza:
@23:41
"Felhívod a TO-t..."
Jó vicc:P én még nem láttam to-t ahol felvennék a telefont, főleg a félév első heteiben.
Menj be ha érdemben akarsz vmit tőlük.
4/5 anonim válasza:
vagy írj nekik e-mailt, nekem elég gyorsan válaszolgatnak a ttik-ről(szte)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Megtörtént,a TO-t kétapig egyfolytába hívtam csütörtökön, meg pénteken és SEMMI! -.-
2010. szept. 4. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!