Milyen szakmát válasszaK?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nekem, egy 18 éves fiunak, aki nem igazán tudja, h mihez kezdjen a nagyvilágban. Most megyek 12. osztályba és el kellene döntsem, hogy hol fojtassam tovább a tanulmányaimat:-S Ez nagyon nehéz. Egy olyan érdekes figura vagyok, aki: szeret bulizni, nagyon laza, minden merészet kipróbál(pl:Bungee Jumping), szeret szervezkedni, sürögni forogni hogy egy rendezvény a suliban jól menjen,mindenhez hozzaállok,segítek ahol kell, barátkozó tipus, kommunikativ tehát könnyen tudok beszélni bárkivel bármiről, eléggé nyugodt természetű, türelmes,nagyon kreatív, jó megoldásaim szoktak lenni, tehát és nem utolsó sorban legtöbbször mindig van 1 jó ötletem, szeretek még sportolni is. Nos nem vagyok beképzelt, csak leírtam azokat a jó tulajdonságaimat amire lehetne építeni a szakmaválasztást. Szeretnék emberekkel foglalkozni, vagy szervezni eseményeket. Korábban gondolkoztam már színészet illetve pszichológia szakmán. Az utobbi kicsit jobban érdekel. Kérlek segítsetek, irjatok le külömböző szakmákat, de olyanokat amiket megéri csinálni, mert eléggé szegény sorsú családból vagyok és szeretnék nagykoromban úgy élni, hogy mindent megadhassak családomnak, és segíthessek szüleimnek,is ha kell.2010. szept. 1. 21:46
1/5 anonim válasza:
Merre laksz? Nincs nálatok pályaválasztási tanácsadás?
Mi anno voltunk és kitöltettek velünk egy hosszabb tesztet, aminek a végén javasolt több foglalkozást is :)
Utána meg adtak a választottadhoz anyagokat, leírást a munkáról.
2/5 A kérdező kommentje:
erdélyben egy kissebb városban. Székelykeresztúron
2010. szept. 1. 22:04
3/5 anonim válasza:
miért nem próbálod ki a rendezvény szervezést?férfiak is vannak szép számmal,gyönyörű szakma én is annak tanulok és tényleg isteni:)
4/5 anonim válasza:
én valami üzleti szakot ajánlok, közgazdász, gazd menedzsment pl, vagy kommunikáció és médiatudomány
5/5 A kérdező kommentje:
de olyan kéne aminek jövője is van
2010. szept. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!