Minden évben kell jelentkezni kollégiumba?
Semmit sem tudok róla.
A legtöbb dolognak már utána néztem, úgyhogy a fentebbi állításom annyira már nem igaz, de ez nem jött elő..
Szóval ha gólyaként felvesznek, akkor utána automatikusan megkapod következő évre (ha nem lettél iszonyú szar a tárgyakból vagy egyéb ilyesmi amivel kieshetsz) vagy újra kell jelentkezni?
Illetve, ha igen másodjára is jó eséllyel felvesznek?
Tanulmányi alatt érettségi érthető elsőévben?
Ahhoz hogy felvegyenek mindnek ötösnek kell lennie?
Szociális alapon bejutok, valoszínűleg.
Csak ugye van egy kettő koli amiről rémhíreket hallok. Pl Laterrum vagy hát nemtudom hogy írják
A felvételi pontszámod, amivel felvettek egyetemre. Nem nagyon lehet tudni, hogy mik szoktak lenni a ponthatárok és ez ugye mindig más is, hiszen a jelentkezők pontjaitól is függ.
A Laterumról valóban rémhíreket hallani és tényleg az a legrosszabb kollégium. Viszont szerintem a célnak az is megfelel, ismerek is olyat aki ott lakott és nem volt vele különösebb baja. Az egyetem oldalain és a médiában utána lehet olvasni a koliknak, youtubeon videók is vannak (pteehök, pécsiegyetemistákmagazinja, pte1367 stb.), szerintem jól bemutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!