Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet venni ellenörzöt arra...

Lehet venni ellenörzöt arra gondolok hogy a suli add de ha én venni akarok még1-et? Könyves boltokban, könyvkereskedésekben lehet kapni?

Figyelt kérdés
éskb menyibe kerül?
2010. szept. 1. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom... nálunk a suliban ha azt mondod h elvesztetted akkor 160 Ft-ért lehet venni
2010. szept. 1. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:

lehet kapni sima papíráruban. Mondjuk én nem vagyok már sulis, de mikor az voltam lehetett kapni.

Csaknem kettőt akarsz egyet a 4-5 nek? egyet a 2-3 nak? :D

2010. szept. 1. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet venni, de az ellenőrző nem ellenőrző pecsét nélkül. Egyébként naplót is lehet venni.
2010. szept. 1. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy lehet -e, de az elejére rá szokták nyomni az iskola hosszú bélyegzőjét, ami ettől válik hivatalos okirattá.

Egyébként meg a naplóba úgyis bekerül minden jegyed, és úgyis ezekből kapod majd az év végi, ill. félévi osztályzatokat, tehát innentől igazán mindegy, hogy egy, vagy két ellenőrződ van :)

2010. szept. 1. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:

de van olyan tanár aki nem irja a felelés menteseket és akkor többet tudnék kivenni:$

köszi aki válaszolt

2010. szept. 1. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha elvesztetted, vehetsz újat a titkárságon, viszont csak egyszer bukj le ezzel a trükkel, elég egy kicsit rosszindulatúbb osztálytárs...

Okirathamisításért tudod mennyit lehet kapni... nem éri meg

2010. szept. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!