Nagyon sokat kell tanulnom, már ezt nem birom...Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hazaérek és csak tanulok.Egész hétvégén végig tanultam, semmi másra nincs időm,kimarad az egész gyerekkorom.Elegem van hogy egy nap 4 dolgozatot írok,mindenen stresszelek,semmire sincs időm...Annyi fölösleges szr dolgot kell tanulnunk.Mikor lesz már vége?2021. okt. 3. 22:20
1/3 anonim 

válasza:

Lehet, hogy meg kellene fontolni az iskolaváltást. Egyébként milyen jegyeid vannak? Maximalista vagy és csak az 5-ös jó neked vagy a 4-es, akár 3-as is?
Magánórákra jársz?
2/3 anonim 

válasza:

Iskolaváltás. Tök fölösleges ez a sok hülyeség, én sem profitáltam semmit egy versenyistállóval. Megváltás volt, mikor végre átvettek egy év után egy gyengébb suliba. Volt időm végre csak az érettségi tárgyakra és a nyelvtanulásra odafigyelni és azokból a tárgyakból készülni, amik fontosak voltak arra a szakra, ahova végül egyetemre mentem.
3/3 A kérdező kommentje:
Mindenből ötös vagyok eddig de nagyon sok tanulás árán. Tesiből pedig hármas mert semmi erőm nincs,zombikkal vagyok egyszinten
2021. okt. 4. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!