Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen középiskolát, vagy...

Milyen középiskolát, vagy gimnáziumot ajánlanátok ezesetben?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék orvos lenni vagy hasonló . :) Igazából rizikósnak tartom... az orvosit ,de ha más jobb nem lesz akkor oda szeretném beadni a jelentkezési lapot .Nagyon érdekel az anatómia,nem "félek" a vértől ,tanultam is sokat róla mármint az anatómiáról(nyáriszünetben ) nem vagyok stréber csak mindent megszeretnék tenni ,hogy az legyek aki akarok lenni . :)Nem tartom fárasztónak az anatómiáról való tanulást mivel érdekesnek tarom .

Egykoron plasztikai sebész is akartam lenni .X-)Milyen iskolát kellene elvégeznem ha az ilyes féle dolgok érdekelnek? Ha tudtok mindent írjatok le róla. :D

Köszönöm a válaszokat ! :)

Köszönöm a válaszokat ! :)

2010. szept. 1. 13:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp gimnázium! Utána meg általános orvosi kar, majd sebészet.
2010. szept. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!