Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosisok! Milyen a negyedév...

Orvosisok! Milyen a negyedév az orvosin? Igaz, hogy olyankor már nem igazán lehet megbukni?

Figyelt kérdés
Főleg SOTE hallgatók válasza érdekelne, de bárki véleményét/tapasztalatát más egyetemről is nagy örömmel fogadom.

2021. szept. 25. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is meg lehet bukni, csak aki odáig eljutott, már tudja hogyan kell tanulni.
2021. szept. 25. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol, bármilyen képzésen, bármikor meg lehet bukni.

Államvizsgán is meg lehet bukni. Egy kis 2 kredites kamu szabválból is meg lehet bukni, még végzősként is.

Ha teljesíted a követelményeket, akkor nem, ha pedig nem teljesíted, akkor meg fogsz bukni. Ennyire egyszerű a képlet.

2021. szept. 25. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Nyilván úgy gondoltam, hogy tanulás mellett.

Első három évben van olyan, hogy valaki tanul és mégis megbukik.

2021. szept. 25. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan akik valószínűleg később sokat buknának, feladják már a másodéves szigorlatok idején, vagy el sem jutnak odáig. Survivorship bias, ennyi.
2021. szept. 25. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Na igen. Régebben én is elhittem, hogy létezik ilyen, de aztán csak-csak rájön az ember, hogy ez egy kamu szöveg, amivel a lusta tróger hallgatók nyugtatják magukat.

"Tanultam, de megbuktattak" egyenlő azzal, hogy nem tanultam eleget, de jobb rákenni a tanárra, az időjárásra, a kutyámra, vagy a random csövesre a Blahán, de nehogy már az én hibám legyen.

Nincs olyan, hogy megbuktatnak csak azért mert. Volt egy tanárom, aki tényleg akkora tahó paraszt állat volt, mint ahogyan a legendák állították (engem is lesokkolt, nem tagadom). De az nem igaz, hogy direkt buktatott, hiszen valahogy mégis sikerült elsőre átmennem nála jelessel mindkét tárgyból ami nála volt.

Szóval az, hogy tanulsz az egy dolog. Az, hogy érted is az anyagot, az megint más. Nem megtanulni, hanem megérteni kell.

2021. szept. 25. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet bukni. Két évfolyamtársam is volt, akik félévet csúsztak a diplomával, mert az egyiknek a belgyógyászat szigorlat, a másiknak az államvizsga nem sikerült. Volt aki a szakdolgozatot nem adta le időben az isten tudja miért.

Jól írta egy hozzászóló, azért ritkább ez, mert a nem idevalókat már korábban kiszórják.

2021. szept. 26. 05:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem már nem nagyon.

Egy negyedéves

2021. szept. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!