Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gáz egyetemre a hátizsák?

Gáz egyetemre a hátizsák?

Figyelt kérdés
Bejárós vagyok. Alig van pár óra szünet reggel 8-este 6 között. Sok cucc kell, kajával. Gáz,ha valaki még hátizsákkal jár be?
2010. aug. 31. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Most ezt nem értem! A hátizsákon mit értetek? Azt a nagy utazó félét, vagy amibe a könyveket kell tenni? Most vettem fősulira egy hátitáskát (olyat amibe a könyveket szokták tenni), remélem nem néznek ki majd!:S
2010. aug. 31. 20:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is bejárós vagyok és általában kaját illetve minden kis apróságot cipelek magammal:) Szóval én nagy válltáskával járok plusz még egy szatyorra pl. Librivel járok, abba teszem a kaját és az aljára egy pulcsit, a többi meg a válltáskában:) És így nem annyira terhelő.
2010. aug. 31. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy néznek ki. Legalábbis olyan helyen biztos nem, ahol értelmes emberek tanulnak.
2010. aug. 31. 20:53
 14/22 A kérdező kommentje:

BME-s leszek:)

hátizsák alatt ezt értem: [link]

2010. aug. 31. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kinéznek akkor elég szomorú sznob egyetemre kerültél, Bme-n tényleg mindenki szinte hátizsákkal jár egy normál A4 méretűvel
2010. aug. 31. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerinten nem gaz, csak nyugodtan.

En is aval fogok menni! ;)

A tobbiek meg , hogy mit szolnak nem erdekel!

A lenyeg az, hogy neked legyen jo! ;)

2010. aug. 31. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Én mindenhova hátitatyóval járok SZTE-n, és sehol nem néznek ki. Sztem gázabb, ha tele van a kezed minden szarral...
2010. szept. 1. 00:08
 18/22 anonim ***** válasza:
nem teljesen mindegy, ha neked az a kényelmes vagy az az egészséges a hátadnak? ha tele kell raknod könyvvel, akkor a válltáska MEGÖL+nem fér be mellé a pulcsi, esernyő, kaja, pia. csak magamból indulok ki...én nem szeretem a hátitatyikat, ezért mindig válltáskában hordtam a cuccaimat suliba és sokszor azért nem vittem kaját magammal és inkább éheztem, mert nem fért be a könyvek mellé.
2010. szept. 1. 00:16
 19/22 anonim ***** válasza:
én is hátizsákkal nyomulok, ne parázz. pedig nem vagyok bejárós, kb 20 perc sétányira lakom a sulitól. :-)
2010. szept. 1. 09:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha emlékezetem nem csal, általános iskolában volt jellemző a lenézés ilyen hülyeségek miatt... :D
2010. szept. 1. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!