Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik egy gólyabálon?...

Mi történik egy gólyabálon? Kötelező rá elmenni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Sok szex. Meg ismerkedés, játékok. Kb ilyenek.
2021. szept. 17. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem igaz és amúgy nem kötelező. Én voltam, és nem volt sex se megerőszakolás. Helyette rengeteg pia, meg piázós játékok, amikből kimaradta és inkább kerestem magamnak társaságot, meg telefonoztam.
2021. szept. 17. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elegánsabb ruhában bulizol, ennyi a különbség. Öltöny/nyakkendő, nőknek csinosabb ruha. Talán egy-két helyen még tánc is van, amit elő adnak az elsősök, de nem mindenhol.
2021. szept. 17. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elegáns ruhában bulizol. Nálunk voltak akik keringőt táncoltak, tanárokkal táncoltak, emellett volt elegáns vacsora és a végén buli.
2021. szept. 17. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk most pénteken volt a gólyabál, igazából ugyanolyan buli, mint a többi, csak nem sima utcai ruhában, hanem kiöltözve öltönyben/elegánsan. Meghívott együttesek, énekesek is voltak akik koncerteztek, (meg ilyen bál szépe és társai programok) de igazából azt az estétől hajnalig tartó sima bulit kell elképzelni, csak szép ruhában.
2021. okt. 24. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!