Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 13 oldalt hány óra alatt...

13 oldalt hány óra alatt tudnátok megtanulni?

Figyelt kérdés
Történelemből.

2021. szept. 16. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha jól emlékszem, akkor tőszavakban tanultam, így olyan könnyen ment, hogy ragadt rám a tantárgy. Ötös dolgozatokat írtam gimnáziumban belőle.

Aktuális felfogóképességtől is függ szerintem a megjegyzési sebesség.

2021. szept. 16. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb kettő. Először elolvasnam egyben. Utána vázlatot csinálnék. És a vázlatok alá kiírnam a lényeget. És azt tanulnam meg. Ahhoz hogy nagyon jól tudjam, kb. 2 óra kéne.
2021. szept. 16. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Oké, de milyen suli? Általános 6. osztály, vagy történész-egyetem?
2021. szept. 16. 23:00
 4/8 meszike91 ***** válasza:
25%
3 óra 41 perc és 39 másodperc
2021. szept. 17. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ mennyire ismeretlen a téma, mennyi benne az adat és a tanár csak a tartalmat kérdezi vagy szóról szóra.

De kb. 3.

2021. szept. 17. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell jegyzetelni belőle az aláhuzigált lényeget, és máris könnyebb, nem kell az egészet megtanulni; plusz, hatékony lehet még,ha nemcsak leírod újra kézzel, azokat röviden, amiket a tankönyvben látsz; hanem, ha begépeled; és minél kisebb margókkal, amit még tud a nyomtatód, minél kevesebb oldalra kiférjen a vázlatot, így már könnyebben rá is tudod venni magad, hogy elolvassad, mert kevesebbnek tűnik.
2021. szept. 17. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy óra alatt, maximum 1,5. Függ attól, hogy mennyi alapismeretem van már a témához.
2021. szept. 20. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak rajtad múlik, mindenkinél más, mások vagyunk, csak tippeket tudunk adni,hogy hogyan tudnád mihamarabb megtanulni. Aztán már csak rajtad múlik,ezt ki kell tapasztalnod,hogy nálad mi vált be.
2021. nov. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!