Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szaktanár ott tarthat e a...

A szaktanár ott tarthat e a csoportjában?

Figyelt kérdés
A szülő viszont azt szeretné , hogy másik csoportba járjak. A házirendben nincs megtiltva sőt történt más tantárgyból csoprotváltás, viszont ez a tanár nagyon ott akar tartani nem tudom miért.

2021. szept. 14. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
A szülő beszéljen a szaktanárral, vagy az igazgatóval a csoportváltásról, ha nem akar átengedni akkor meg sajnos ez van, de szerintem át fognak engedni
2021. szept. 14. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy milyen csoportból milyen csoportba akarsz átmenni. Például egy nyelvi szintfelmérő után besoroltak a gyengébb csoportba akkor nem tudsz átmenni év elején az erősebb csoportba, mert Te akarod. Így a szaktanár ott tarthat a csoportjában. Az is lehetsz, hogy a másik csoportba már nem érsz be.
2021. szept. 14. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Csoportja válogatja.

Gimis szülőin elmondták, hogy év végéig el kell dönteni dönteni, hogy ki milyen tárgyból akar emelt érettségizni. Csoportot váltani jövőre kizárólag akkor lehet, ha az eredeti csoport létszáma nem csökken 12 fő alá.

2021. szept. 14. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
11. Év végi jegy alapján ami nekem matekból (matek csoportról van szó) 3mas lett, és így vagyok benne a jó csoportba és eggyel lejjebb szeretnék menni mert nem vagyok olyan jó matekból.
2021. szept. 14. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a szülők beszélnek a tanárral akkor gyengébb csoportba átmehetsz, maximum erősebbe nem
2021. szept. 15. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az erős csoportban vannak tízen és a gyengébb csoportban vannak húszan akkor nem biztos, hogy átengednek.
2021. szept. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!