Azért tart itt a világ, mert nők tanítanak?
Nagyon aranyosak, hogy kitalálták, hogy abból fognak megélni, hogy évszámokat memorizálnak és ezt másokkal is megosztják. Annak keretében, hogy az egésszel tulajdonképpen csengőszóra anyagcsere folyamatokat végző gyári munkásokat képeznek. De nem hagy nyugodni a gondolat, vajon hányan kellenének, hogy becsavarjanak egy villanykörtét?
Papír falak vannak a házakban, műanyag ételek, elloptak mindent, egymás mögött állnak az emberek dugókban és sorokban a semmiért. Mint a birkák a vágóhídon. Igénytelenség sincs már bennük, kiölték belőlük még azt is.
Ez a mai világban nem számít tanulásnak. Ez etnikumoknak való alantas, monoton fizikai munkának számít (nem az én álláspontom, de vagy 200-szor elmondták nekem).
A tanulás ott kezdődik, amikor 20 éven át fogvatartanak és az egyetemi tanárod közli veled, hogy menj el call centeresnek. Fossz ki nyugdíjasokat üveggyöngyökkel. Másvalakinek, aki luxusautókat dobál a kukába, mert fél év után már használt szaguk van. Azért, mert ez imponál a HR-eseknek és kell a rezuméba.
És te évekkel később is remegő kezekkel kelsz fel, de már a hátad is fáj, mert székekben élted le az életed és a szemed is kifolyt. De a lényeg, hogy vörösen látsz az idegességtől. Mint egy ragadozó hüllő, ha erre a nyomorra gondolsz, amibe belekényszerítettek ezek a fogyatékos emberek.
Tettszik a kérdező cinizmusa :D
Van ráció amit mondasz,de a tantervet ugye nem ők szabják.
Nekünk is egyetemen amit tanulunk gyakorlatilag 40 szazaleka felesleges.
Még felmérést is csináltak arrol, hányan gondolják ezt,és túlnyomo többség azt irta h 50 szazalek felesleges amit tanitanak.De nem csak egyetemen.
És a poén az volt,hogy elvileg oda irták,hogy a felmérés azzal a szándékkal készült hogy javitsanak a tanterven.
Mai napig nem változott semmit az egész :D
Egyébként ez a székben leélős duma sem teljesen hülyeség,de szerintem te csak fekete fehéren látsz mindent.És erre valószinűleg azt válaszolnád,hogy igen de minden az is.
Megnyugtatlak nem.Jelenleg a történelem során most élünk a legjobban.(Itt nyugati világban)materiális szempontból.
Azért néha észre kell venni az apró dolgokat.Azt hogy nem fagysz szh@rrá télen,vagy nem éhezel,van orvosi ellátás,van tiszta vized,lehetőséged van venni sokmindent.
Kell valaki,vagy valakik akik tartják az emberben a lelket és neked is olyannak kell lenned.Mert hát mondjuk ki,lelkileg elég kiüresedett ez a világ.
Ha van benned hála és szeretet vki iránt,nem kell depresszióban meg szemkifolyva leélni ezt az életet.
Felkell tenni a kérdést,hogy mi az amit csinálni akarsz?Mit dolgoznál legszivesebben?
És ha nem tudod,menj és próbálj ki minél több dolgot,munkát.
Vegyél részt dolgokban.Minden munkának van hátránya meg előnye.Valaki a karját oda adná ha székben dolgozhatna és nem egy adagolólap előtt.Ha neked ez nem tettszik,akkor keress olyat,amiben mozogni kell.stb
Köszönöm a választ!
Sajnos közben eltűntek az orvosok és hullanak az emberek. Hullanak az orvosok is, némelyik talán még ember maradt.
Látom és hallom mindenhonnan, hogy hányan haldokolnak és haltak meg.
Most temettem el én is Édesapámat.
Engem is max. csak kinevettek és megkopaszítottak az elmúlt időben. De vannak emberek, akik éhenhalnak kórházakban, mert nem érik el a kanalat.
40 fokban vegyestüzelésű kazánt keresek nyaralás helyett.
Háborúval garantált USD greenback deflációs-inflációs világösszeomlást übereltek meg a szervek. Az árak is kilőttek.
Biztos sokan vettek inatlanokat és ingóságokat az Ispánságba és nagyon jó nekik most. De nem én voltam.
Az apró örömöket biztos lesz majd idő hajkurászni újra.
Szeretem őket én is és tényleg rámférnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!