Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszáll az...

Szerintetek visszáll az online oktatás Október végén, November elején?

Figyelt kérdés
Mivel ennyi rendezvény van, arra számítok, hogy rohamosan nőni fog a fertőzöttek száma

2021. szept. 14. 00:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem lesz online oktatás. Ma hallottam, hogy be van tiltva. Minden iskolának és oktatási intézménynek. Nincs online. Lehet oltást felvenni, van vakcina, nem kell ezzel foglalkozni. Aki megbetegszik vessen magára, miért kell ezen még mindig rágódni, amikor itt vannak a fontos rendezvények (lásd.: vadászati kiállítás, sportrendezvények - ezek a fontosak) korlátozás nélkül látogatható minden. A végére csak történik valami, addig meg ha meghalnak páran, hát nem számít.
2021. szept. 16. 17:04
 12/20 A kérdező kommentje:

11. Imádom a tömény iróniád! :D Hát igen, ezek fontosak, közben meg mindenkinek meghal egy-egy szerette, mert a kormány azt nézi, hogy ők miből profitálnak.

Egyébként én sokat foglalkozok vele, nekem online sokkal jobb volt, több időm volt tanulni, nem kellett órákat utaznom egyetemig és vissza. Hol hallottad, hogy be van tiltva az online oktatás?

2021. szept. 16. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
12-es [link]
2021. szept. 16. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
7%
12. Ma reggel a fő tévé csatornán!! Kerek-perec kijelentették, hogy be van tiltva!! Így komolyan kell venni minden intézményvezetőnek, mert jön a bünti!!
2021. szept. 16. 19:25
 15/20 A kérdező kommentje:
14. Az a helyzet, hogy tévéből meg random cikkekből nem szeretek tájékozódni, mert nem hiteles források :/ azért csak nem tilthatták be, mivel nekem vannak óráim, ahova felöltik az anyagot
2021. szept. 16. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
11%

Nem,mert jön a választás. Félnek,hogy amiatt nem fognak rájuk szavazni,mert online életet generálnak.

Biztos vagyok benne,hogy nem lesz online suli.

2021. szept. 16. 21:12
 17/20 anonim ***** válasza:
28%

16 os szerencsére.

Így lesz szalagavatóm

2021. szept. 17. 06:48
 18/20 A kérdező kommentje:
16. Egy dologban én is biztos vagyok: úgy fognak eljárni, ahogy a kormánynak kényelmesebb és kedvezőbb
2021. szept. 17. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Reméljük!
2021. szept. 17. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
és nyelvvizsga amnesztia? :D
2021. szept. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!