Lehet így érettségizni?
Figyelt kérdés
Ha nálunk csak a rajz és a földrajz választható érettségi tárgy, akkor én tehetek érettségit máshol, mondjuk biológiából?2021. szept. 13. 20:31
1/11 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értve, hogy a biológia legyen a választott tárgyam.
2021. szept. 13. 20:32
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, köszönöm. :)
2021. szept. 13. 20:58
5/11 anonim válasza:
2-es sorszámú válasz rossz! Szakgimnázium? Nálatok összevont természettudomány van? Csak akkor tehetsz, ha előtte vendégtanulóként leosztályozóvizsgázol az összes évből, amelyikben a másik iskolában tanítanak mondjuk biológiát. És ha nálatok nincs biológiatanár, akkor vagy házhoz hívják neked érettségin az ottanit, vagy neked kell két helyen érettségizned. (Ha emelt, akkor eleve máshova mész.)
6/11 A kérdező kommentje:
Esti, felnőtt gimnázium, nem összevont. Csak 9. osztályban volt az, de aztán nappaliból kiestem munka miatt.
2021. szept. 13. 21:08
7/11 anonim válasza:
Ha gimnázium, akkor a kérdésed alapállítása hibás: nincs olyan, hogy egy iskolában nem lehet bármely ott tanult tantárgyból érettségizni. Csak akkor nem lehet, ha ott nincs olyan tantárgy. De biológia a gimnáziumban van.
8/11 A kérdező kommentje:
Van, de azt mondta a tanár, hogy nálunk nem választható. 🤨 Nem értem, akkor miért mmondhatta, hogy csak a földrajz meg a rajz. ( egyébként ez a Wesley János esti gimnáziuma. )
2021. szept. 13. 21:22
9/11 A kérdező kommentje:
mondhatta*
2021. szept. 13. 21:22
10/11 anonim válasza:
Ha tanultatok biológiát, akkor ilyen nincs. Vagy tudatlan a megkérdezett tanár (milyen szakos?) vagy ne adj' isten szándékosan akar elterelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!