Kedvesz Szülők! KI tudja milyen számozású Kis! Alakú füzet kell 7. osztályba? Jó a 21-32-es?
Hetedik osztályban mi nagy spirálba írtunk,mellesleg a lőtéri kutyát nem érdekelte milyenbe,
ilyenekkel hetedikben már nem foglalkoznak vagy valami spec suliba jár a gyerek?
"Kedvesz... KEDVES!... én úgy mondom hogy kedvesz!... <CSATT>" =). Bocs, csak a hülye "omlósz" reklám jutott az eszembe =).
Hetedikbe kis alakú füzet már nem kell! Novemberben, legkésőbb decemberben betelik. A4-es, vagy spirál füzet. Spirál elég csak matekra. A többi lehet A4-es. Amúgy meg nem mindegy mibe ír a gyerek? Nem értem, nem az első ilyen kérdést olvasom itt. Régen (1994-2002 között) amikor én voltam általános iskolás, nem volt a sulinak ilyen követelménye... annyi volt, hogy magyarra csíkos füzet, matekra lehetőleg ne csíkos füzet, kb ennyi. A többit ránk bízták diákokra, vagy a szülőkre. Szülők ránk hagyták, mert mi jobban tudjuk úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!