Egy tárgyra kaptunk egy 606 oldalas pdf-et. Hogyan tanulnátok meg?
Alapvetően ha napi 7 oldalt feldolgozol, akkor 3 hónap alatt megvan, ami december eleje, így ugye még lesz időd az egészet újra átnézni vizsgaidőszak előtt. Ezt viszont így is kéne, vagy mi a legmegfelelőbb praktika ahhoz hogy én ezt jól megtudjam tanulni?
Idén kezdtem az egyetemet, így még nem tudom mit kéne ezzel kezdeni.
Jól elterveztem ezt a napi 7 oldalt, vagy mást ajánlanátok?
Előre is köszönöm szépen.
Azt is írd le, hogy milyen tantárgy. EZ azért fontos, mert van amiben szeretnek hosszú oldalakat mellébeszélni, míg természettudományban (pár kivétellel) általában nem.
A rövidített jegyzet egy lehetséges opció ha tényleg van, a felsőbbéveseket mindig érdemes lenyúlni, a mi esetünkben van egy google drive-ja minden évfolyamnak, amihez jelszót cserélünk.
Ha bejársz órákra és jegyzetelsz, akkor a prof kitér a fontosabb témakörökre, így be tudod határolni hogy mi kell és mi felesleges. Ha nem jársz be akkor haverkodj össze valakivel, aki bejár, rendesen jegyzetel és olvashatóan ír :D
De a tantárgytól,a proftól és a számonkérés módjától függ, hogy mennyire kell komolyan venni. Én így vaktában nem vetném bele magam abba a 600+ oldalba. A fentiek függvényében az is lehet, hogy egyáltalán el sem kell majd olvasnod.
Azt nem 3 nap lesz ledarálni, de egy hét alatt le lehet. Semmi értelme a napi 7 oldalnak,
1. Elunod
2. Mire a végére érsz, azt sem tudod, mi az a tcp/ip, amiről a 20. Oldalon olvastál.
De amúgy ebben a tárgyban a könyv arra van, hogy megértsd belőle, amit esetleg órán nem sikerült.
3as
"Hálózati alapismeretek tantárgy:)"
Tanenbaum? Vagy melyik könyv?
Nem kell bele minden. A fele rizsa, mesélés, ábrák, elavult dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!