Ének óra hanyadikig van?
Figyelt kérdés
9.-es vagyok és van ének órám.
Lesz végig 12.-ig, vagy csak 9.-10.-ben?
2021. szept. 10. 10:49
2/6 anonim válasza:
9.-10.-ben lesz, utána már az érettségire fogtok koncentrálni, azok a tárgyak lesznek csak.
3/6 anonim válasza:
Hol, milyen iskolában? Nem mindegy hogy testnevelés szakon vagy ének-zene szakon jársz iskolába.
4/6 anonim válasza:
Nekünk végig volt, igaz, valamelyik évben csak az egyik félévben. Nem tagozatos osztályba jártam, sima gimnázium. De tegyük hozzá, hogy több mint 10 éve végeztem, azóta már sok minden változhatott.
5/6 anonim válasza:
11. első félévében volt utoljára
6/6 anonim válasza:
Nálunk 9-10. osztályban van, plusz 11. osztályban van rajz/ének, attól függ mit választasz.
De van egy nagyon jó ötletem, menj fel az iskolád honlapjára, és keresgélj a tantervben. Biztos, meg fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!