Valaki segítene egy kezdő tanítónak mozaik könyv kódokkal?
Leginkább az 5-6. osztályos mozaikos történelem könyvek kódjai érdekelnének, a mozaweb aktiváláshoz, de más könyvek kódját is szívesen fogadnám segítségül. Mivel ezek a kódok egyszer használatosak, így ha lehet privát üzenetben írjatok ezzel kapcsolatban.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, egy kezdő tanító.

A műveltség területem ember és társadalom, így 5-6. osztályban történelmet és hon-és népismeretet is tanítok. A szüleimre sajnos nem számíthatok semmilyen téren. Egyetem mellett dolgozom, mivel önellátó vagyok, így a megélhetésem mellett a tanulmányaimat is magamnak finanszírozom. Sajnos az ösztöndíjak is amit kapok, leginkább megélhetésre megy el. Ez a válasz 5/7nek és 6/7nek is.
7/7: a mozaikos tankönyvet nem igazán lehet használni, mert az új NAT az Ofis tankönyvek használatára kötelezi a tanítókat, viszont nálunk a szakvezető elvárja, hogy a mozaikos tankönyvbül tanítsuk le az anyagot, a könyv részletessége miatt. Tehát nem kapja senki sem ingyen a mozaik könyvet.
#5 vagyok
Régen nem vagyok bent tanítási rendszerben de még így is látom,nagyon rosz maga rendszer
Remélem kapni fogsz kódot

Ne haragudj, de az 5.-es töri tankönyv 1500 ft. A 6.-osra nem kerestem rá, de gondolom hasonló az ára. Még szállítással együtt is tuti 5000 ft alatt lenne a két könyv bőven. Azért az önköltség mellett erre futhatná.
Nem fikázni akarlak, de nálunk ami kell, azt megrendeljük, megvesszük. Én is tanulok, levelezőn.
Amit nem kell megvenni, azt kölcsön kérjük. Legutóbb pl a suliból kértem, ahol gyakorlaton voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!