Debrecen, jó koli??
Látom nem nagyon érkezik válasz :(
A Debrecenben Hallottam Facebook csoportban biztos tudnak segíteni. De ha szomszéd város, akkor lehet nem kapsz koliba helyet, csak ha hátrányos helyzetű vagy vagy nagyon rászorulsz - kicsit szigorúan veszik, mert rengetegen tanulnak ott - én is szomszédjában lakom és egyetlen egy ismerősöm volt kolis, mert rászorult (félárva) - pedig a fél ismerettségem ott tanult, de mindenki bejárós. Ha meg a város másik felében van koli, akkor lehet hamarabb bejutsz szomszéd városból, mert olyan a közlekedés iskola időszakban, hogy leírni sem lehet... Egyik volt osztálytársam debreceni és neki 45perc volt több busszal eljutni a suliba, míg én 30perc alatt bejutottam másik városból (20km) egy busszal.
Viszont lopás mindenhol előfordulhat, mindehol vannak gonosz emberek - csakhogy szépen fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!