Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi könyvet kaptatok 9....

Mennyi könyvet kaptatok 9. osztályban?

Figyelt kérdés
Szakma+érettségi érdekel. Milyen tantárgyatok van? Én alig kaptam könyvet.
2021. szept. 3. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Gimi szakközép vagy mi? Gimiben kb. 20-at kaptunk. Miért kérdezed?
2021. szept. 3. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Technikum. 5 éves képzés érettségivel. Keveslem a könyvem ezért kérdeztem.
2021. szept. 3. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mikor kezdtem a 9-et rengeteget kaptunk, annak a felét se használtuk. Vagy 20 könyvet tuti kaptunk, de használtunk összesen vagy hármat, felesleges volt megvenni. Amikre vigyázz: Szöveggyűjtemény, négyjegyű fg. táblázat, töri atlasz. Többi annyira nem lesz fontos.
2021. szept. 3. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
1 matek könyvet kaptunk csak és a tanárom azt mondta azt se vigyük órára. Komplex természetismeret óránk van. Nincs külön földrajz meg ilyenek. Ez minden suliban így van?
2021. szept. 3. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
4 éve van így kb. Én még a régi rendszerben kezdtem mondjuk, akkor még külön volt biosz, föci, fizika, stb. Már egyben van, de csak szakgimiben. Ez előny mert kevesebb az óraszám, hátrány mert így nem tudsz érettségizni pl fizikából.
2021. szept. 3. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jarsz?
2021. szept. 4. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!