Fiú fiúval táncolhat szalagavatón?
Figyelt kérdés
Mert nekünk most lesz, és én nekem nincs olyan lány az osztályban, akivel szeretnék. Más lányt meg nem akarok megkérni.2021. szept. 2. 19:39
11/18 anonim válasza:
Ha a Kék Osztrigában lesz a szalagavató akkor minden további nélkül!
12/18 anonim válasza:
#10 #11
A tánc műfajától is függ, mennyire fér bele. Nyilván egy keringő esetén elképzelhetetlen (akkor vagy nem mindenki táncol, vagy külsősöket hívnak meg, ha nincs ki a létszám). Lazább, könnyűzenei táncoknál, ahol nincsenek annyira fix párok, csak egy-egy résznél nönnek össze a táncolók, meg más a helyzet.
(7-es voltam, bunkó dolog volt, hogy lepontoztatok. Semmi haszontalan nem volt a kommentemben.)
13/18 anonim válasza:
12,
10-es vagyok, ha nem érnek egymáshoz és csak úgy szabadon egymás mellett táncolnak akkor hajrá! Úgy mindenki táncolhat mindenkivel, fiú a fiúval, lány a lánnyal. De egyéb esetben számomra nem elfogadott, megbotránkoztató!
14/18 anonim válasza:
Nálunk több a lány mint a fiú
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Mi lesz ott.
2021. szept. 6. 21:22
16/18 anonim válasza:
Én nekem kell találni addigra barátnőt.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem kell. Ez hülyeség. Én se kerestem barátnőt, csak felkértem egy számomra kedves lányt az osztályból.😊
2021. szept. 6. 21:51
18/18 anonim válasza:
Engem az osztályból mindenki utál, sőt az egész 9. 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!