Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Targy felvetel miert nem...

Targy felvetel miert nem sikerul?azt irja ki mar nincs targyfeteli idoszak de honlap irja 05.ig van.mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 09:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

latom hogy mar masok vettek fel targyakat igy en lemaradtam a rendes felvetelrol felek fizetnem kell a targyfelvetelert mert en meg egyet se vettem fel

.Jelenleg nincs nyitva a tárgyfelvétel, a korrekciós kurzusjelentkezési időszak 09.03.-ától 05.-éig tart, aktiválni legalább egy tárgy felvétele után tud.

mit jelent hogy aktivalni legalabb egy targy felvetele utan tudok?

2021. szept. 2. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok BGE-s, csak rágugliztam neked, és két kattintás volt megtalálni az egyetem honlapján a határidőket: [link] - Nem zártak le semmit hamarabb, ott van hogy Tárgyfelvétel a felvett első éves hallgatóknak 2021. augusztus 24. 10:00 óra – augusztus 31. 23:59 óra között volt, ekkor kellett volna felvenned a tárgyaidat. Az hogy te erről lemaradtál, egyéni probléma, legközelebb figyelj az időpontokra. Lesz majd a Végső tárgyfelvétel lehetőség – a hallgatók utolsó, korrekciós tárgyfelvétele - 2021. szeptember 3. 14:00 óra – szeptember 5. 23:59 óra, gondolom ilyenkor még fel tudod venni a tárgyaidat.
2021. szept. 2. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Tanulmányi hivatalt keresd meg.
2021. szept. 2. 17:57
 14/14 A kérdező kommentje:

koszonom

irtam emailt nekik arra ezt irtak

Jelenleg nincs nyitva a tárgyfelvétel, a korrekciós kurzusjelentkezési időszak 09.03.-ától 05.-éig tart, aktiválni legalább egy tárgy felvétele után tud.

csak nem tudom mit jelent az utolso mondata

2021. szept. 2. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!