Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi ennek a dalnak a gitár tabja?

Mi ennek a dalnak a gitár tabja?

Figyelt kérdés

Dolly rolls: Kakas szerenád

Én sehol sem találom :( lééci segítsetek

2010. aug. 30. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, ha még az együttes nevét sem tudod normálisan, nehéz lesz rábukkanni, habár a Google gondolt a ƕülyékre, és kijavítja a tévedésedet legtöbb esetben.

Dolly Roll, wazze! Amúgy olyan bonyolult gitárszólamok lennének benne, amihez tab kell? Én nem emlékszem ilyenekre. Pár kóbor akkord és kész. Azt meg szedd le hallás után.

2010. aug. 30. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:

nem vagyok gitár zseni boccs, és igen nekem még tab kell. Sajnos nem vagyok profi, és nem tudom hallásból megtanulni.

Nem hallottam sokszor a számot és igazából az együttest sem ismerem. Apum játszotta még régebben.

És amúgy meg ha annyira profi vagy, miért nem az akkordokat irtad le, vagy valami kis linket, ahelyett hogy itt baszogatsz?

2010. aug. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!