Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Wellness Oktatási Stúdió...

A Wellness Oktatási Stúdió (Bp) milyen? Megéri elvégezni az 1 hónapot, vagy csak pénzkidobás és olyat mondanak, amit neten kidob a google?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most következő tanévben fogok érettségizni. Már van egy szakmám, de emellé mindig tervben volt, hogy masszőrködést is tanulok, mert kiskorom óta kivétel nélkül azt hallom vissza, hogy van érzékem hozzá - de főállásban a szakmámban helyezkedek el.

Keresgéltem neten, érettségi után hogyan tovább. Találtam a kérdésben szereplő oktatási lehetőséget, de nem tudom, mennyire érné meg. Az oké, hogy adnak papírt, de bizonytalan vagyok, hogy ami tudást átadnak, azt felgyorsított tempóban és akkor mondjuk 2-3 hónapos képzésnek felelne meg, vagy csak amit a google először kiadna, ha a téma után keresek, és erről lesz papírom. Mivel 1 hónapos képzésekről van szó, hármat néztem ki magamnak, amik érdekelnek.

[link]

[link]

[link]

Idősgondozó leszek. Ha a masszázst vállalok, azt valószínűleg az ő köreikben, illetve a régi tanáraim, akik utolsó látogatásomnál is kérték, mindenképp menjek, ha valamikor masszőr leszek. Szóval semmi nagy cél, hogy saját üzlet, de a leírás szerint simán el lehet helyezkedni - nade, hogy 1 hónap után hozzá nem értés miatt lehúznám-e a rolót, arról nincs szó. Illetve a mindig dolgozó apámnak nyújtanék némi könnyedséget a fájó hátának és derekának. Ennyi a kívánalmam, semmi hatalmas törekvés.

Akinek van valamennyi tapasztalata ebben, megosztaná velem?

2021. aug. 31. 11:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!