A Wellness Oktatási Stúdió (Bp) milyen? Megéri elvégezni az 1 hónapot, vagy csak pénzkidobás és olyat mondanak, amit neten kidob a google?
Sziasztok!
Most következő tanévben fogok érettségizni. Már van egy szakmám, de emellé mindig tervben volt, hogy masszőrködést is tanulok, mert kiskorom óta kivétel nélkül azt hallom vissza, hogy van érzékem hozzá - de főállásban a szakmámban helyezkedek el.
Keresgéltem neten, érettségi után hogyan tovább. Találtam a kérdésben szereplő oktatási lehetőséget, de nem tudom, mennyire érné meg. Az oké, hogy adnak papírt, de bizonytalan vagyok, hogy ami tudást átadnak, azt felgyorsított tempóban és akkor mondjuk 2-3 hónapos képzésnek felelne meg, vagy csak amit a google először kiadna, ha a téma után keresek, és erről lesz papírom. Mivel 1 hónapos képzésekről van szó, hármat néztem ki magamnak, amik érdekelnek.
Idősgondozó leszek. Ha a masszázst vállalok, azt valószínűleg az ő köreikben, illetve a régi tanáraim, akik utolsó látogatásomnál is kérték, mindenképp menjek, ha valamikor masszőr leszek. Szóval semmi nagy cél, hogy saját üzlet, de a leírás szerint simán el lehet helyezkedni - nade, hogy 1 hónap után hozzá nem értés miatt lehúznám-e a rolót, arról nincs szó. Illetve a mindig dolgozó apámnak nyújtanék némi könnyedséget a fájó hátának és derekának. Ennyi a kívánalmam, semmi hatalmas törekvés.
Akinek van valamennyi tapasztalata ebben, megosztaná velem?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!