Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki érettségizett vizsgaház...

Valaki érettségizett vizsgaháznál már? És ha igen megkapta? Én már két hónapja várom és most olvasom hogy sokan írják hogy kamu! Akit szintén átverték kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Szeretnék feljelentést tenni ha szükséges!!

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel kapsz majd egy olyan papírt amit a magyar jogrendszer nem fog elismerni. Általában egy angol iskola alapérettségijét szokták kiküldeni, amivel nem fogsz tudni Magyarországon a felsőoktatásba jelentkezni.

Kívánom, hogy ne nekem legyen igazam, de félek, hogy átvertek Téged.

2021. aug. 26. 10:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok,de akkor megy a feljelentés! Tudom ki a nő akinél beiratkoztam,találkoztam vele.
2021. aug. 26. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a Meller Renáta nevezetű szélhámossal volt dolgod?
2021. aug. 26. 11:44
 14/20 A kérdező kommentje:
De sajnos igen!
2021. aug. 26. 11:44
 15/20 anonim válasza:
100%
Írtam Neked privát üzenetet. Egy csónakban evezünk...
2021. okt. 6. 15:31
 16/20 anonim válasza:
100%
Sajnos enis belefutottam és kifizettem 550e + 450e gyorsított képzésre és kaptam egy A4-es papírt amivel kitörölhetem a s****t szó szerint semmire nem használható ez papír amit adtak ez az egész átverés senki ne dőljön be és 1 évem a kukába került Dr. Mellár Renátánal iratkoztam be és vele voltam kontaktba végig már amikor hajlandó volt válaszolni és amikor kibukott minden Renáta éltünt. Hozzá teszem nagyon sokan bedőltünk neki. És még mindig működik más más néven figyeljetek oda tanuljatok a mi hibánkból
2022. márc. 21. 12:39
 17/20 Pompocius válasza:
100%
Van itt olyan személy, aki 2021-2022-ben szeretett volna érettségizni a Vizsgaháznál? Én is rászaladtam sajnos. Valaki tett feljelentést az ügyben? Esetleg csoportosan? Szívesen csatlakoznék egy ilyen kezdeményezéshez...
2022. máj. 18. 14:18
 18/20 A kérdező kommentje:

En mar voltam bent a rendorsegen de nem tehettek semmit mivel az volt rairva a szerzodesre hogy “Erettsegi felkeszito” tehat ez arra jogosit fel hogy elmehetsz elvileg vele erettsegizni. De en semmilyen papirt nem is kaptam rola hogy elvegeztem.

Egyebkent enis benne lennek ha csoportosan tennenk valamit,esetleg az oktatasi miniszteriumnak szolni vagy barmi. Mast nem nagyon tehetunk.

2022. máj. 19. 06:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szerencsére lett eredménye a feljelentésnek, a rendőrség végre lecsapott rájuk. M. Renátát és társait csalással vádolják, már házkutatást is tartottak, lefoglaltak mindent, amit találtak.

[link]

Felsorol pár webhelyet a cikk, amin keresztül csaltak, ott van közte a vizsgaház is.

2022. máj. 29. 07:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen láttam. Végre.😁
2022. máj. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!