Megtehetem hogy ne menjek el a diplomaosztómra?
Figyelt kérdés
Egy olyan szakra jarok amit szégyenlek és nem szeretnék ezért ott lenni. Érhet ezért hátrány? Nagyon utálom ezt az érzést magamban, hogy csak egy ilyen képzést tudtam elvégezni..2021. aug. 24. 11:43
11/16 anonim válasza:
Hat félévig titkolni tudtad, hol tanulsz, szerinted kit fog érdekelni, hogy elmész vagy nem, ki fogja tudni, egyáltalán, kit érdekelsz? Mert ezek alapján kb senkit, ha eddig nem jöttek rá, vagy nem kérdezték.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyedül élek és nincs senkinek semmi köze hogy hol tanultam csak kellett a diploma. Kedves utolsó ne gyakorin töltsd le az idegedet másokon :)
2021. aug. 24. 13:10
13/16 Vodafonelive válasza:
Nem muszaj bemenni de sajat pelda.
Pten elmentem es baratom nem, o megkapta postan.
Mesterkepzest en is utaltam, nem is mentem el a diplomaosztora, ez a szie. Megkaptam de csak ugy, hogy massal vetettem at meghatalmazassal aztan tabortuzet csinaltam a papirral, kesobb masodlatkent kikertem “elveszett” indokkal, mert kellett uj melohelyre a z msc papir. 😔
14/16 anonim válasza:
Persze, nem kötelező jelen lenni. Aki beteg, vagy egyéb teendői miatt nem tud jelen lenni a diplomaosztón semmilyen hátránya nincs. Annyi csak, hogy nem ünnepélyes keretek között a nevedet felolvasva megtapsolva adják át, hanem beballagsz valamikor a TO-ra és a kezedbe nyomják. Nálam legalábbis így volt az ELTE-n.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 13 as milyen msc vopt ennyire hasztalan hogy felégetted?
2021. aug. 24. 20:07
16/16 Vodafonelive válasza:
Létesítménymérnöki, most csinálom a gépész msc-t, hogy a gépész bsc mellé jobban passzoljon. Amúgy a létes is passzol, mert teljes kreditelismeréssel lehetett csinálni a mestert. De mindegy, már csak 1 év. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!