NEPTUN-tárgyfelvétel és órarend tervező (lent több infó)?
Legelső sorban pénzügy és számviteles emberek segítségét kérném (esetleg foszk-os is). Olyan problémám van, hogy nem igazán értem ezt a tárgyfelvételesdit. Megvannak, hogy első félévben mit ajánlott felvennem, eddig oké, mindegyik tárgyból kötelező 1-1 elmélet és gyakorlati is egyaránt, oké. De amelyik tárgyból mondjuk csak gyakorlat van abból mennyit kell (a meglévő 13 lehetőségből)? Hol találom magát a mintatervet? Hol találom azt, hogy az órák milyen gyakorisággal lesznek (hogy pl mindig 7 nappal csúszik, ezt hol látom?)? na és az A/B hét?
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne, ha valaki tudna magyarázni nekem egy kicsit!! Találtam az adatoknál olyat,hogy heti óraszám x... de a többiek órarend tervezőjéből pl nem x van belőle hanem y... nem értem
Sok egyetemen nem működik a Neptun órarend tervezője. Írd be a Google-ba, hogy az adott egyetem, kar, szak, mintaterv, például "me gtk pénzügy számvitel mintaterv", és keresd meg a legfrissebb fájlt. Vagy magán a kar honlapján a szakleírásnál.
A gyakokra ha odairányítod a kurzort, kiírja hogy kiknek van az a gyak, pl ha psz-es vagy akkor P1/P2, melyik tanárral, mikor, hol. Az első (két) évben nagyon sok tárgyad lesz más szakosokkal, és nekik más gyak van meghirdetve, lehet más tanárral, más rövidítéssel.
Javaslom, hogy órarend szerint vedd fel, ne variálj. Általában ott a tanár neve, hogy hol lesz az óra és nyilván látod az időpontot is. Általában lehet változtatni az órarend nézetben hogy A és B hét, de nem mindig van különbség, ilyenkor ne keresd.
Nem tudom mennyire érthető, írj, ha van még kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!