Miért nem tudok a Neptun rendszerben bejelentkezni a mostani félévre?
Ha lenyitom az ügyintézés menüpontot, kellene hogy legyen egy olyan opció,hogy: Beiratkozás/Bejelentkezés. Viszont nekem nincs ilyen lehetőség itt.
Enélkül fel fogom tudni holnap venni a tárgyaimat?
Bocsánat, lehet hogy most nagyon tájékozatlan vagyok, de nem hallottam még erről a bejelentkezési időről.
Ez azt jelenti,hogy ennek is megvan az időpontja amikor be kell jelentkezni az adott félévre?
Igen, van ilyen, hogy regisztrációs vagy bejelentkezési időszak, ezen kívül nem tudod megtenni.
Egyáltalán nincs ilyen almenüd, vagy csak bejelentkezni nem tudsz a félévre?
SZTE-N nem kell aktivalni a félevet, vagyis nekem soha az eletben nem kellett "bejelentkezni" a felevbe.
Beiratkozásra a Modulo-n az adategyeztető űrlap végen tudsz egy kisebb dokumentumot kell hozzácsatolni, igy tudsz időpontot foglalni.
A beiratkozas elott szerintem nem lehet tárgyakat felvenni, vagy nem tudom, de holnap úgyis látod hogy valaki felvette e és te fel tudod e. De ez csak azt jelenti hogy te a rangsoros tárgyfelvetelben nem tudsz felvenni tárgyakat elsőevesként. De ez nem baj lesz még versenyes tárgyfelvétel a BTK-nak mindig az évkezdés előtti héten kedden este 8-kor nyitják meg, de ez az ETR-ben látszik, ahogy az is hogy a szabadonválasztható X-es es tesi targyakat mikor tudod felvenni, keress rá.
Rendben, köszönöm szépen a segítséget!🙂
Én egy videóban láttam ami segít a Neptunon a tárgyfelvételben, hogy előtte állítsuk át a félévünket aktívra. De ott külön nem mondtak egyetemet, csak annyit hogy ezt mindenképpen tegyük meg a tárgyfelvétel előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!