Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elfogy az államilag támogat...

Ha elfogy az államilag támogatott félévünk és elvileg fizetősön kezdjük a következő félévet akkor mikor kapunk róla értesítést?

Figyelt kérdés
Főleg a Debreceni Egyetemen tanulók tapasztalatai érdekelnek.
2021. aug. 16. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Félév kezdete előtt kb 1 hónappal.

Pl ha ién sorolnak át, akkor elvileg ilyenkorra már megkapod az üzeneteket ezzel kapcsolatban

2021. aug. 16. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt furcsálom, hogy már regisztráltam és állami ösztöndíj van kiírva állapotnak.
2021. aug. 16. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett aztán?
2021. aug. 25. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Még semmit nem kaptam, státusznak az van kiírva, hogy Állami ösztöndíjas.

Vki viszont azt mondta, hogy ő is az elején így volt és időközben megváltoztatták a státuszt és küldtek üzenetet, hogy mi a teendő :/

2021. aug. 25. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez az év lesz még államilag támogatott, utána pedig elfogy. Ilyenkor akkor nincs semmi teendőm? Automatikusan küldik mit kell csinálni?

Párhuzamos képzésen vagyok, így is tudni fogják?

2021. aug. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!