Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek kötelező lesz az...

Szerintetek kötelező lesz az oltás, hogy járhassunk egyetemre ? Megtehetik, hogy kinek nincs oltása annak úszik egy éve ?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy tehetik. Be kell őket perelni, ha ilyesmivel próbálkoznak.
2021. aug. 16. 06:18
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Én szintén SZTE-s vagyok, de szerintem előbb-utóbb behozhatják, hogy kötelező az oltás, ha esetleg bezárnák az iskolákat, de olyan fontos gyakorlatod van, amit nem lehet online megcsinálni. Ismerösöm kollégista Szegeden, ő azt hallotta, hogy egyetemi/koli rendezvényekre meg lehet, hogy igazolvány nélkül nem lehet megjelenni.

Én ajánlom, hogy adasd be az oltást, mert arra több esély van, hogy megint visszahozzák a kártya nélkül nincs x szolgáltatás dolgot. Az első után is már megjön a kártya, így mindegy is mikor esedékes a második

2021. aug. 16. 18:49
 13/13 anonim válasza:
64%
Orbán Viktor egy haza áruló.
2021. aug. 17. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!