Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol kezdődik még holnap...

Hol kezdődik még holnap (aug.30-án) a suli?

Figyelt kérdés
csak mert megkérdeztem pár haveromat, hogy mikor kezdődik náluk az iskola, és midenkinél elsején. csak nálunk van ez így h aug. 30-án?
2010. aug. 29. 15:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Anyukáméknál is korábban lesz most a tanévnyitó (azt nem tudom, hogy holnap vagy kedden, de nem elsején, az biztos). Ők azért kezdik hamarabb, mert 100 éves az iskola, és nagy banzáj lesz.
2010. aug. 29. 15:24
 2/11 A kérdező kommentje:
hát ha ilyen alkalmak miatt van az más. de nem értem h miért nem lehet ezt a két napot megadni még a szünetnek? elvégre még nyár van.
2010. aug. 29. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
itt 31 én du tanévnyitó és elsején suli.
2010. aug. 29. 15:38
 4/11 anonim válasza:
Majd azért holnap mondd el, mi volt, mert anyukámék sulija teljesen meglepetésként kezeli a bulit, és csak az a néhány beavatott diák tud róla, akik szerepelnek a műsorban.
2010. aug. 29. 15:40
 5/11 A kérdező kommentje:
arra gondolsz h esetleg itt is lesz valami? sztem nem, csak pont akkora gy*kerek h képesek 30-án elkezdeni. de azért leírom ide holnap hogy mi volt :D
2010. aug. 29. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk elsején bibiííí :P

egyébként tényleg írd majd meg, mert kíváncsi vagyok

2010. aug. 29. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:
majd leírom csak légyszi ne gúnyolódjatok mert most valahogy úgy érzem magam mintha ártatlanul lecsuknának életfogytig. nagyon szar érzés h még mindenki lazíthat két napig mi pedig bent rohadunk :(
2010. aug. 29. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem hnap gólyanapom van, és csak 1-jén lesz tanévnyitóm,és még könyvosztás se volt XD eddig jó ez a középsuli:)
2010. aug. 29. 16:19
 9/11 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, anyukám tanítónőként egész nyáron nem pihent semmit.
2010. aug. 29. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ezt a két napot valamikor visszakapjátok? Valamelyik szünet év közben hosszabb lesz vagy a nyári szünet kezdődik majd korábban, esetleg ha valami ünnep csütörtökre vagy keddre esik, akkor még kaptok egy pénteket vagy hétfőt.

Olyan szerintem nem lehet, hogy két tanítási nappal több legyen, mint amennyinek egyébként kellene lennie.

2010. aug. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!