A bérügyintéző tanfolyam gyakorlati vizsgarészéről mik a tapasztalataitok?
Az oktávnál tanulok, de csak két hét múlva kezdődnek a gyakorlati óráink, és nem tudom mire számítsak, mennyire nehéz az anyag, vagy egyáltalán hogy épül fel a vizsga. Az írásbeli/szóbeli részhez már megkaptuk az anyagot és tanulok mint a güzü, de pont, mikor a gyakorlati órák is lesznek szaporodnak fel a tennivalók a munkámban, szóval kevés időm lesz tanulni, és eléggé izgulok, mivel 50%-os részeredménnyel számít majd be.
Mivel gondolom a legtöbb helyen ugyanaz a forgatókönyv, jó lenne, ha leírnátok a tapasztalataitok, kell-e aggódnom. :)
Nagyon köszi!!!
Itt fent vannak a régebbi Vizsgafeladatok. Tudsz nézelődni.
Én nagyon szerettem a gyakorlati órákat, a Vizsgafeladat meg egyáltalán nem volt nehéz. Pont ugyanilyeneket gyakoroltunk órákon is. A gyakorlati rész szerintem nagyon könnyen megoldható, az elméleti anyag is ha tanulsz, akkor nem lesz vele gond.
Egyáltalán nem nehéz
Már szinte mindegyik bérszámfejtő program letölthető DEMO változatba is, korlátozottan, de otthoni gyakorlásra megteszi bőven. Én online tanultam az EFEB-nél, teljesen full egyedül. Nem volt gond semmi, egyáltalán nem nehezek a gyakorlatok, a progrtam mindent megcsinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!