Szerintetek a Neptunba fel kell tölteni az előző OKJ bizonyítványomat?
Figyelt kérdés
Még az egyetem előtt elvégeztem egy OKJ tanfolyamot, szerintetek annak adatait fel töltsem a Neptunba, tekintve, hogy abból számolták a pontszámom? (Az egyetem oldalán nem találtam erről infót.) Illetve ők automatikusan átvették az érettségimből a nyelvvizsgát, de nekem van egy másik is külön, azt érdemes feltölteni? (Ugyanaz a szint, nyelv meg minden, csak azt 1 évvel az érettségi előtt csináltam)2021. aug. 12. 17:50
1/1 anonim válasza:
Nekem van okj ugyan úgy. Nekünk nem kellett semmit feltölteni. Ha valamihez kell, majd kérik és küldöd. De nekem tárgynál megajánlott jegyen kívűl másra nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!