Az OKJ-s tanfolyamok általában nem sokat érnek?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye?2021. aug. 7. 11:39
1/4 anonim válasza:
Nekem van okj, tudás is van mögötte bőven nem csak a papír van meg. Hasznom nincs belőle. Nem mindegy milyen okj és mennyire értesz hozzá. Ha szakmunkás okj és megy is, jó vagy benne azzal lehet valamit kezdeni, ha inkább valami "értelmiségi" okj pl infós, irodai vagy hasonló, akkor fenéktörléssel lehet próbálkozni, de arra sem a legoptimálisabb. Nekem is ilyen van, kisegítve nem vagyok vele. De van akinek van egy 2 éves villanyszerelő okj papírja és már egyből mehet segédmunkásnak vagy vállalhat is valamit, persze csak ha tényleg érti. De a segédmunkás is hiány jelenleg, van ahova napi 20ezerért nem akarnak menni. De ha úgy számolsz, hogy egy hónap 30 nap, de csak pl 20alkalommal kellene menni az is 400ezer forint kézhez. Vagy 10 alkalom is 200ezer. Még egy ilyen segédmunkás is többet kereshet, mint egy átlag diplomás.
2/4 anonim válasza:
Én voltam okj-n, a munkaügyi fizette, még fizu is járt érte. Nagyon jó volt a tanfolyam, nagyon jó oktatókkal, imádtam. Van is bőven tudásom, mondjuk a szakma is érdekelt, abban is dolgozom. Kollégáimhoz képest sokkal többet tudok a szakmáról.
3/4 anonim válasza:
Annyit érnek amennyit te beleteszel.
4/4 anonim válasza:
Attól függ. Nekem nincs diplomám, tb-bér szakelőadó, mérlegképes és adótanácsadó okj-m van. Semmi előnye hogyan képest azoknak a könyvelőknek, akik diplomával vállalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!