Biológia+Angol vagy Biológia+ föci fakt?
Szóval érdekelne több dolog is:)
Faktot kell választanom de nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb:(
Biosz+angol-->milyen irányba tudnék menni?
biosz+föci-->milyen irányba tudnék menni?
Az is fontos lenne h jól keresek majd.Az átlagom kb. 4,8 lett és próbálom tartani(11.es leszek)
Van pár kósza ötletem: zrínyi miklós nemzetvédelem,állatorvosi,pszichológia,vegyészmérnöki,természetvédő,rendőrtiszti.
biosz angol, vagy biosz kémia... ha nem akarsz geológusnak menni, vagy oda, ahova földrajz nagyon kell, akkor felesleges. Ellenben orvosnak, vegyészmérnöknek kell a kémia, és 2 év kihagyás az sok, ráadásul úgy, hogy olyan anyagot vesztek fakton, amit máskor soha, max az egyetemen, de akkor csak felületesen (sztem)
Idegennyelv pedig mindenhova kell, nyelvvizsga...
Én matek-kémia faktos vagyok (12-es leszek most) és a kémia nagyon jó, inkább most hibázzak, mint egyetemen, most lesz egy jó alapom, ami előnyhöz juttat majd a későbbiekben. (Én vegyész vagy kémiatanár szeretnék lenni)
köszike és biosz+ kémiánál döntöttem:)
Am német nyelvvizsgám már van csak pl pszichológushoz kell angol sajna:(
de az már nem akarok lenni szal kémia+biosz fakt:)
lehet max itthon gyakorlok angolt+ különtanár h 2 nyelvvizsgám legyen:)
biosz + kémia!
én is úgy nyomtam és most másodéves vegyészmérnök vagyok.
jó szakma, könnyű elhelyezkedni és elég korrekt a fizetés. ráadásul mindenki szemébe ultraokosnak fogsz látszani, mert a kémiához "normális ember" nem ért. :-))
Helyes döntés ez a két szak :)
Ez off lesz...
Utolsó válaszoló... a vegyészmérnök egyébként miben különbözik a vegyésztől? :) Csak érdekel, mert azt is be fogom jelölni és a sorrend miatt nem mindegy :)
23:23-as válaszoló voltam :)
Vegyész/vegyészmérnők: ez azért már egy teljesen más kérdés :)
a vegyész inkább kutat, a vegyészmérnök inkább a gyártással foglalkozik.
www.epalya.hu/media/mappa/vegyeszmernok.pdf
Szia! Inkább a biosz+kémia!
Több okból is, mert hát a föci az nem szükséges annyira, meg a legtöbbhez amit felsoroltál, nem is kell.
Aztán ott van még az angol vagy kémia. Szerintem egyformán fontos mindkettő, de viszont az angolhoz több segítséget találsz a neten, sokkal több könyv van mint kémiából. Ha meg magántanárhoz mennél, akkor angoltanárt sokkal könnyebben találsz, így azt még olcsóbban is megoldhatod. Ezt saját példámból mondom, mert én mindkettőt kerestem és a legolcsóbb angol tanár kb 1000 Ft, míg kémia tanárt, ha találtam is nagy nehezen, ott 2000Ft fölött volt egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!