Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biológia+Angol vagy Biológia+...

Biológia+Angol vagy Biológia+ föci fakt?

Figyelt kérdés

Szóval érdekelne több dolog is:)

Faktot kell választanom de nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb:(

Biosz+angol-->milyen irányba tudnék menni?

biosz+föci-->milyen irányba tudnék menni?

Az is fontos lenne h jól keresek majd.Az átlagom kb. 4,8 lett és próbálom tartani(11.es leszek)

Van pár kósza ötletem: zrínyi miklós nemzetvédelem,állatorvosi,pszichológia,vegyészmérnöki,természetvédő,rendőrtiszti.

2010. aug. 28. 21:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem h biosz+ föci is jó lenne mmint ha természetvédőnek akarnék menni:)
2010. aug. 28. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az angollal sokkal többre mész :)
2010. aug. 28. 22:06
 3/10 A kérdező kommentje:
rosszul írtam bocsi:D szal van még a biosz+ kémia:):)
2010. aug. 28. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

biosz angol, vagy biosz kémia... ha nem akarsz geológusnak menni, vagy oda, ahova földrajz nagyon kell, akkor felesleges. Ellenben orvosnak, vegyészmérnöknek kell a kémia, és 2 év kihagyás az sok, ráadásul úgy, hogy olyan anyagot vesztek fakton, amit máskor soha, max az egyetemen, de akkor csak felületesen (sztem)

Idegennyelv pedig mindenhova kell, nyelvvizsga...

Én matek-kémia faktos vagyok (12-es leszek most) és a kémia nagyon jó, inkább most hibázzak, mint egyetemen, most lesz egy jó alapom, ami előnyhöz juttat majd a későbbiekben. (Én vegyész vagy kémiatanár szeretnék lenni)

2010. aug. 28. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:

köszike és biosz+ kémiánál döntöttem:)

Am német nyelvvizsgám már van csak pl pszichológushoz kell angol sajna:(

de az már nem akarok lenni szal kémia+biosz fakt:)

lehet max itthon gyakorlok angolt+ különtanár h 2 nyelvvizsgám legyen:)

2010. aug. 28. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

biosz + kémia!

én is úgy nyomtam és most másodéves vegyészmérnök vagyok.

jó szakma, könnyű elhelyezkedni és elég korrekt a fizetés. ráadásul mindenki szemébe ultraokosnak fogsz látszani, mert a kémiához "normális ember" nem ért. :-))

2010. aug. 29. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Helyes döntés ez a két szak :)

Ez off lesz...

Utolsó válaszoló... a vegyészmérnök egyébként miben különbözik a vegyésztől? :) Csak érdekel, mert azt is be fogom jelölni és a sorrend miatt nem mindegy :)

23:23-as válaszoló voltam :)

2010. aug. 29. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Vegyész/vegyészmérnők: ez azért már egy teljesen más kérdés :)

a vegyész inkább kutat, a vegyészmérnök inkább a gyártással foglalkozik.

[link]

www.epalya.hu/media/mappa/vegyeszmernok.pdf

2010. aug. 31. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Inkább a biosz+kémia!

Több okból is, mert hát a föci az nem szükséges annyira, meg a legtöbbhez amit felsoroltál, nem is kell.

Aztán ott van még az angol vagy kémia. Szerintem egyformán fontos mindkettő, de viszont az angolhoz több segítséget találsz a neten, sokkal több könyv van mint kémiából. Ha meg magántanárhoz mennél, akkor angoltanárt sokkal könnyebben találsz, így azt még olcsóbban is megoldhatod. Ezt saját példámból mondom, mert én mindkettőt kerestem és a legolcsóbb angol tanár kb 1000 Ft, míg kémia tanárt, ha találtam is nagy nehezen, ott 2000Ft fölött volt egy óra.

2010. aug. 31. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Hah, én emelt biosz és emelt angolt választottam és emellett föci faktot is. Ez utóbbiból előrehozott érettségit csináltam középfokon, a másik 2ből emelteztem, mindhárom 5ös lett. Most SZTE-TTIK biosz szakán tanulok. Kémiát utálom, bár nagyon kell tudni, de van olyan ismerősöm, aki emeltet csinált kémiából (én meg semmit, 3-as,4es voltam), mégsem tud mit kezdeni az új információkkal, amit egyetemen tanultunk. Van ált.kémia, szerves kémia, biokémia, ez utóbbi nagyon durva, több féléves, és sok más tárgy épül rá.
2011. aug. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!