Mit ajánlotok emelt történelem érettségire?
Ez alatt azt értem, hogy például magamnak dolgozzam ki a tételeket, vagy keressek olyan oldalt, ahol kidolgozott tételek vannak?
Ti mit ajánlotok?
Ha tudtok olyan oldalt, ahol megbízható információk vannak, akkor legyetek szívesek elküldeni nekem🙂
Láttam tankönyveket is, ahol vannak ilyenek, csak azok ha jól láttam, akkor középszintre vonatkoznak, nem emeltre.
Előre is köszi
Szia!
"2021. évi érettségi tételek történelemből (30 emelt szintű tematika), Farkas Judit, Maxim Könyvkiadó". Minden évben kiadják, mikor megtudják, hogy abban az évben milyen tematikák lesznek. Tehát lesz 2022-es, ez tökéletes szóbelire. Az írásbeli nagyobb részét pedig lefedi a könyv, tehát írásbelire elég gyakorolni az eddig kiadott érettségi feladatokat. Sok internetes oldal eléggé hibás, én nem használnám. Kidolgozni magadnak a tk-ből, a füzeteidből pedig rengeteg idő. Nem kell rá stresszelni, könnyen meg lehet írni. Sok sikert. :)
Én nem dolgoztam ki a tételeimet, nem ér annyi energiát.
Ellenben megvettem a Studium Generale adott évi emelt töris könyvét, ebben az azévi tematika van, vázlatosan kidolgozva. Egy téma 4-20 oldal, szóval sokat lehet belőle tanulni. Az egész könyvem kb 300 oldal volt 2019-ben.
92% lett végül, ebből a könyvből nagyon sokat tanultam a szóbelire, az maxpontos lett, szóval nyugodt szívvel ajánlom neked is a 2022-i változatot.
Köszönöm szépen!
Neked pedig gratulálok, nagyon ügyes vagy! :D
Én egy 70-80%-nak is nagyon örülnék :)
Megnézem amiket ajánlottatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!