Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Őszintén kérdem, manapság...

Őszintén kérdem, manapság megéri agrármérnöknek tanulni?

Figyelt kérdés
Hallottam nagyon sokaktól, hogy manapság már nem éri meg agrármérnöknek tanulni, kivéve ha van a családodnak földje, vagy mezőgazdasági szakközépbe jártál, de viszont mástól meg azt hallottam, hogy könnyen el tudott helyezkedni, és jól fizető állása van, Illetve engem annyira nem is az érdekel hogy Magyarországon milyen egy agrármérnök helyzete, inkább az érdekelne, hogy külföldön milyen?

2021. júl. 31. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak országok, ahol kifejezetten hiányszakma. Nézz utána, hol dolgoznál külföldön és ott mennyire keresik.

Mo-on csak bizonyos helyeken lehet vele dolgozni, de egyetértek azokkal, amit leírtál, nehéz vele boldogulni.

2021. júl. 31. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Legfőbbképp szlovákiára, csehországra, lengyelországra, és németországra gondoltam
2021. júl. 31. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rugalmasan kezeled a kérdést, tehát kvázi mindegy ezek közül hova mész, akkor szerintem nem lesz gond az álláskereséssel.
2021. júl. 31. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Kész a felvi után követő rendszere. Szinte minden mérnök szak esetében van statisztika a jellemző fizetésről illetve az elhelyezkedési mutatókról. Felvi.hu, az adott szak szakleirása majd végzés utáni kilátások pont. Egyébként elég nagy a szórás a mérnökök között ilyen téren.
2021. júl. 31. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!