Mennyire gáz hat év alatt megszerezni a diplomát programtervező informatikus szakon?
Viszonylag erős önbizalomhiányt okoz, ha belegondolok, hogy nekem 5,5 évbe telt abszolválni és 6-ba megszerezni a diplomát, mások meg csúszás nélkül végeznek. (Az államvizsga elsőre meglett hármassal, a szakdogám ötös lett, védés négyes.) Mondjuk az igaz, hogy a hallgatók 1/3-a jutott el egyáltalán államvizsgáig és ott is buktak ilyen arányban,de ez nem nagyon vigasztal.
Mentségemre annyit tudok felhozni, hogy majdnem minden hétvégén dolgoztam, sokszor hétköznap is, sőt egy félévig egyszerre két helyen (ebből csak egy volt szakmába vágó, a másik diák meló).
Én azt mondom nem gáz. Az a gáz mikor valakinek az érettségi is nehezen megy, vagy nincs is aztán szid mindent hogy nem adnak neki pénzt...miért nem tanultál?
Szóval szerintem iszonyat nagy szó hogy meglett a diploma, ha kicsit több idő alatt is!
Ha a gábordénesen voltál akkor az nagy gáz.
Ha az ELTE n akkor büszke lehetsz. Csak minden tizedik végzi 6 félév alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!