Hogyan készüljek fel német középfokú nyelvvizsgára?
Most leszek negyedikes, szeretném letenni tovább tanulás miatt.4-5 tanuló vagyok, de a tudásom nagyon felszínes, szókincsem is kevésnek érzem.Szóban sem vagyok oylan jó, a szókincs miatt igazából.
START nevű könyvből tanulunk, abból fellehet jól készülni?Van még 2 könyvem, próbaérettségis, és egy tréninges(szóbelihez segít az).Ezek sztetek megfelelnének így, gyakorlásképp?
TELC-re gondoltam, nem tudom, vkinek van-e tapasztalata, sajnos félek, h nem sikerül, nagyon bánnám a pnézt, de mindent megszeretnék tenni érte!
köszi:)
és vmi egyéb tipp?Mondjuk a 3 könyvem az biztos jó, 7 próbaérettési+12 p.é. meg a tréninges..de tanárhoz nem szerenték menni
Perfekt sprechen című könyv, meg tesztek. Meg vannak könyvek, amik direkt nyelvvizsga szerint épülnek fel, csak előtte döntsd el, hogy milyen nyelvvizsgára mész, és ahhoz válassz könyvet.
Jobb ötletem nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!