Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire kötöttek a középiskol...

Mennyire kötöttek a középiskolás kollégiumok? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval azon gondolkozok hogy iskolát váltok, ès akkor pesten kolis kéne lennem. A Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégiumba mennék, de azon gondolkodtam hogy mennyire szabadidőm, mennyire mehetnénk ki pesten belül a barátaimmal csak úgy sétálgatni? Illetve milyenek a fürdők? Higiénikusak?

Egy srác vagyok ha ez számít.

Köszönöm előre a válaszokat

2021. júl. 27. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan nem ismerem a kolit, mert nem pesti vagyok, de pár dolgot el tudok mondani általánosságban a középiskolai kolikról.

Először is, remélem tudod, hogy kötelező tanuló szoba van. Általában ez délután 4-től este 6-7 óráig tart, ez koli függő. Persze van lehetőséged a szobában tanulni, ezt általában tanulmányi átlaghoz kötik. Az, hogy mennyi kimenőd van, átlagtól és évfolyamtól függ. És akármennyire is higiénikus egy koli zuhanyzója, mindig papucsban kell fürdeni, főleg, ha az egész szintnek közös a zuhanyzója.

És akkor itt jön az a rész, hogy mennyire kell szerencsésnek lenni a nevelőkkel. Ha szerencséd van, akkor se a tanuló szobával, se a kimenővel nem kell foglalkoznod. Nálunk mindig szólnak, hogy tanuljunk, meg egy fél órára üljünk be tanszobára, de senkit nem érdekel, ha nem tesszük, illetve a kimenő kérdése is annyi, hogy szóljunk a nevelőknek, hogy elmegyünk és kész.

2021. júl. 27. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Oh, értem, köszönöm! Hát ilyen 4es átlagom van és 11es leszek szeptembertől.

Illetve az év folyamán betöltöm a 18at, ha ez számít

2021. júl. 27. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem számít, ha betöltöd a 18-at, attól még ugyanúgy be kell tartanod a házirendet.
2021. júl. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!