A Szegedi Herman Ottó Kollégiumba jelentkeztem, mi a véleményetek az adott koliról?

Én annyira nem ismerem, én másik koliban laktam, de a "Könnyű-e szobatársakkal kijönni?" ez abszolút nem kolifüggő, hanem attól függ, hogy kik lesznek a szobatársaid, minden koliban vannak nehézesetek és tündéri szobatársak is, szóval, ha nem választod a szobatársaidat, akkor részben szerencse kérdése, másik részt pedig, hogy mennyire tudtok alkalmazkodni egymáshoz. A WC én úgy tudom (ismerőseim "tanításaiból"), hogy külön van, mivel nagy koli, ezért szintenként egy nagy fürdő(szoba) van, és abban 3-4 zuhanykabin (abból kiindulva, hogy az én kolimban is így volt - mondjuk ott a női zuhanyzóban volt 3 kabin, a férfiben 2). Az állapot, hááát... kolis...
A társaság pedig vegyes (ott is), mivel karközi koli, tehát elég sok karról találkozhatsz otttanuló diákokkal, érdeklődés szintén vegyes, de lesz majd kolis gólyatábor, oda ha teheted mindenféleképpen menj el, mert ott is meg tudod ismerni a többieket. 😀

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!