Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egy kollégium apartman...

Ha egy kollégium apartman jellegű,az pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés

El kéne döntenem a sorrendet,de olyan rossz képeket készítettek,hogy nem lehet kiigazodni,hogy most mi hova nyílik,meg mihez tartozik,és a leírás sem segít,így inkább gondoltam megkérdezem,ha hülye kérdés is,mert van az apartman felszereltsége+szoba felszereltsége,és ez így megzavar,hogy külön van írva. Van amelyikhez ki van írva,hogy szobapáronként van fürdő+wc,ez tök oké,mert 2 szobára van egy fürdő,de a többinél nem tudom,hogy az ,,apartman felszereltsége" az a szobához tartozik-e,mert akkor van olyan,ahol nem 2 szobára van,hanem 1re és akkor így nem mindegy hány emberrel kell osztozni ezen+a konyhán,mert van amelyikhez ez is apartman felszereltség és ilyen kis rész.

Köszönöm,annak aki segít,és bocsánat előre is,ha valakit kiéget ez a kérdés!😂

2021. júl. 26. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudod belinkelni?
2021. júl. 26. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az apartman azt jelenti, hogy saját fürdő+WC, konyha van hozzá.
2021. júl. 26. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem úgy érezheted magad benne, mintha nyaralnál; tehát nem egy diákszállásra hasonlít, hanem mintha egy nyaralószoba lenne berendezve. :) Én erre gondoltam; de valszeg a #2. jót írt. :):)
2021. júl. 26. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Az apartman (nálunk, nem tudom ez mennyire általános) gyakorlatilag olyan, mint egy közösen bérlet több szobás lakás. Külön bejárat a parkolóból, 5 picike egyszemélyes szoba, az 5 lakónak közös fürdő, wc, konyha, nappali.
2021. júl. 27. 03:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk blokkos rendszer volt. Egy blokkban volt kettő két fős szoba, egy fürdő és egy konyha. Nekem elsőre ez jutott eszembe róla, szerintem valami ilyesmit takarhat talán.
2021. júl. 27. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!